Verkoop

Stonewall-One Sound Systems is officieel distributeur van de onderstaande merken. Door op de  logo’s te klikken word u doorverwezen naar de website van de betreffende fabrikant, daar vind u alle producten met bijbehorende specificaties ed. Heeft u naar aanleiding daarvan vragen, neem gerust contact met ons op.

Zoekt u apparatuur van een ander merk, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op en we bekijken samen met u wat de mogelijkheden zijn!

Voor gebruikte apparatuur kunt u op onze Occasions pagina terecht.


 

adam hall
Adam Hall Naast de onderdelen voor de flightcaseindustrie levert Adam Hall ook 19″ panelen, lades, racklights en conversionkits, voor de audio-industrie.Ook fabriceert Adam Hall kabel-overrij-platen ter bescherming van uw dure multikabels indien er overheen gereden of gelopen wordt. Geschikt voor binnenshuis in bv. theater, congreszalen en tijdens feesten en partijen; de Defender Compact en voor het’ zware’ buitengebruik de Defender II; hierover kan met (vracht)auto’s gereden worden met een maximale individuele wieldruk (20 x20 cm) van 5 ton!


 

apb


 

apex
Apex (België) is fabrikant van equalizers én geluidsbegrenzers met een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. In de equalizer range worden 2 soorten gefabriceerd:
de GX serie grafische eq’s en de PE serie paragrafische eq’s
De Apex ‘Argos” geluidsbegrenzer is inmiddels een geaccepteerde geluidsbegrenzer voor in de horeca.


 

carver
Carver Sinds de introductie van de eerste professionele Carver versterker – de PM 1.5 in 1983 – is Carver inmiddels een begrip geworden in de professionele audio industrie. Carver levert 4 eindversterkers:
– de PT/PM serie;- de Pro Touring serie;- de PX s en PXM serie;- de CV serie


 

crest
Crest Sinds die introductie geniet Crest wereldfaam dankzij de hoge geluidskwaliteit, die gerealiseerd wordt door speciaal ontworpen elektronika (zie test Pro Audio Magazine nov. ’93). Inmiddels is bijv. de LMX serie een standaard geworden voor monitortoepassingen in de live-audio markt.
Crest levert mengtafels vanaf 19″ mixers (leverbaar na Frankfurt 2001) tot de omvangrijke 80 kanaals V-12 ‘State of the Art’ VCA mixer.


 

drawmer


 

eaweaw-c
EAW Hét merk voor professionele luidsprekersystemen, voor elke toepassing. De wereldbekende EAW-systemen vinden hun weg naar installaties t.b.v. discotheken, concertzalen, stadions, vliegvelden, theaters, musea, kerken etc. en zeker niet te vergeten
ook in de Live Touring markt. EAW levert voor elke toepassing de juiste luidspreker, en fabriceert en ontwerpt zelfs op verzoek ‘custom-made’ luidspreker-systemen.

Vele EAW-systemen zijn – tegen meerprijs – in weather-proof uitvoering eventueel in kleur leverbaar.


 

hme
HME (draadloze) intercomsystemen.


 

labgruppen
LAB GRUPPEN eindversterkers


 

lake contour
Lake Contour luidspreker – management systemen


 

microtech
Microtech Gefell is fabrikant van zeer hoogwaardige condensator- en dynamische microfoons voor zowel ‘live’- als studio toepassingen.


 

T&M
T&M Systems luidspreker-systemen


 

whirlwind
Whirlwind is hét toonaangevende merk voor alle soorten bekabeling, (multi-) connectoren, stageblokken en interface-apparatuur.